суббота, 20 сентября 2014 г.

Гліколевий Пілінг

Серед різноманіття новинок на ринку косметики особливе місце займають всілякі хімічні пілінги , але якщо вам необхіднен засіб, який буде ефективним , але в той же час має щадящій вплив на шкіру , то раджу звернути увагу на гліколевий пілінг .
Говорячи про хімічні пілінги взагалі , хочеться відзначити , що їх існує три типи : поверхневий , серединій і глибокий. Сама суть хімічного пілінгу полягає в тому , що шкіру обробляють кислотою , в результаті чого верхній шар омертвілої шкіри злазить , а разом з ним зникають такі проблеми як акне , різні невеликі дефекти , колір обличчя стає більш рівним , розширені пори стають менш помітними або непомітними зовсім .
Гліколевий пілінг відноситься до поверхневого пілінгу і на відміну від інших видів не вимагає тривалого відновного періоду . Вплив на шкіру відбувається досить щадячим , насамперед це відбувається через те , що шкіра після пілінгу гліколевою кислотою відновлюється швидше.
Щоб закріпити результат і зробити його яскраво вираженим , гліколевий пілінг слід повторити через певний проміжок часу.
 



 Показання
Перед тим , як зробити гліколевий пілінг , неодмінно проконсультуйтеся з косметологом і поясніть , якого результату ви хочете домогтися від процедури. Якщо ви хочете повністю позбутися від шрамів і рубців , то зробити це за допомогою гліколевого пілінгу не вдасться , але зробити їх набагато більш гладкими і куди менш помітними цілком під силу.
Найсприятливіший час для проведення пілінгу гліколевою кислотою — осінь і зима , влітку краще утриматися від цієї процедури , також відмініть відвідування солярію на час проходження курсу процедур пілінгу гліколевою кислотою.
Також косметолог повинен підібрати засіб , як для самої процедури , так і для відновлення після неї , у відповідності з вашим типом шкіри.



Гліколевий пілінг вам необхідний , якщо ви хочете домогтися наступного ефекту :
-зробити менш помітними ознаки проблемної шкіри , розширені пори , акне і постакне , а також прибрати чорні крапки ;
-уповільнити процес старіння і зробити в'ялу шкіру більш пружною ;
-прибрати наслідки фотостаріння шкіри ( фотостаріння шкіри — це її потовщення після тривалого перебування на сонці) ;
-зробити веснянки і пігментні плями менш помітними ;
-мінімізувати наслідки вугрових висипань.
Протипоказання
-загострився герпес — відкладіть пілінг на два тижні ;
-бородавки — відкладіть пілінг доти , поки не позбудетеся від них хірургічним шляхом ;
-якщо ви проходили курс хіміотерапії ;
-якщо у вас є алергія на гліколієву кислоту ;
-ви нещодавно повернулися з відпочинку і можете похвалитися свіжим загаром — в цьому випадку чекайте пару тижнів , поки засмага зійде .
Гликолевий пілінг — підготовка
Щоб отримати бажану гладку шкіру , без спеціальної підготовки до пілінгу не обійтися. Це важливий етап процедури і нехтувати ним не варто , обов'язково сходіть до косметолога і пройдіть діагностику шкіри. Потім вам необхідно буде придбати спеціальний набір , який носить назву предпіллінговий . Подібний набір включає в себе засіб для очищення шкіри , нічний крем, що містить гліколеву кислоту і крем денний для інтенсивного зволоження шкіри.
Якщо вам достатньо просто поліпшити стан і зовнішній вигляд шкіри , а не боротися з будь-якими вадами , то концентрацію гліколевої кислоти можна нарощувати поступово , в кінцевому підсумку довівши її до 70 %. Для цього достатньо 4-5 процедур.
Існує також екстремальний варіант процедури гліколевого пілінгу , якщо зважитеся на нього , то підготовка не потрібна , косметолог відразу завдасть препарат, що містить гліколеву кислоту на обличчя на нетривалий час , з кожним разом час знаходження гліколевої кислоти на обличчі буде збільшуватися , але в цьому випадку будьте готові до лущення і почервоніння.
Але якщо ви дорожите своєю шкірою і хочете , щоб відновлювальний процес після пілінгу пройшов якомога швидше , то раджу вибрати перший варіант.
Як проходить процедура гліколевого пілінгу
Спочатку косметолог обробить шкіру спеціальним засобом, що очищує , який покликаний посилити і поліпшити дію самого пілінгу. Потім на 5-20 хвилин завдасть , власне, саму гликолеву кислоту , після чого прибере її з поверхні шкіри обличчя спеціальним нейтралізуючим засобом. У самому кінці процедури шкіра буде оброблена ізотонічним засобом, який захистить її від шкідливого впливу ультрафіолетових променів.
Як правило , гліколевий пілінг наносять ватною паличкою , спеціальним пензлем або марлею , складеною в кілька шарів.
Не лякайтеся , якщо відчуєте легке поколювання або пощипування , або невелике почервоніння шкіри , це також є нормальним ефектом , але от якщо з'явилася припухлість обличчя або почервоніння на якій-небудь ділянці шкіри під час процедури , то пілінг з цієї ділянки необхідно прибрати негайно , а якщо таких ділянок більше трьох , то терміново потрібно видалити засіб зі всієї поверхні обличчя.
Щоб мінімізувати неприємні відчуття під час пілінгу гліколевою кислотою , можна направити на шкіру потік холодного повітря. Сама процедура займає від 5 до 20 хвилин, залежно від того , робите ви оброблення всієї поверхні обличчя або тільки деякої його частини , а також ваш больовий поріг , на час процедури впливає також і кількість процедур гліколевого пілінгу. Одного разу на 6 тижнів цілком достатньо , щоб відчути результат від гліколевого пілінгу , а от проводити пілінг частіше не варто, інакше шкіра не встигне відійти від стресу , завданого їй попередньою процедурою і можливі несподівані наслідки . Відновлювальний період триває пару днів , в цей час доглядати за шкірою необхідно особливо дбайливо , для очищення краще скористатися дитячим милом і не забудьте про зволожуючий крем. Перед виходом на вулицю нанесіть на шкіру крем з високим фактором захисту від сонячного випромінювання , такий щадний догляд має тривати протягом декількох тижнів.
Гликолевий пілінг у домашніх умовах
Якщо для вас з ряду причин неможливо зробити процедуру гліколевого пілінгу в салоні , що, звичайно , краще , то , купивши спеціальний набір для пілінгу , його цілком можна зробити і в домашніх умовах. Тільки враховуйте при цьому всі можливі ризики , уважно прочитайте склад придбаного набору , а також всі «за» і протипоказання.
І все ж , в перший раз я б рекомендувала читачкам «Жіночі примхи» довірити цю процедуру фахівцю, який зможе оцінити стан вашої шкіри і можливі наслідки .
Зважившись на гліколевий пілінг в домашніх умовах почніть цю процедуру з очищення шкіри , обробивши її засобом для очищення , потім , ополоснув обличчя холодною водою , нанесіть засіб тонким шаром за допомогою пензля. Уникайте попадання на шкіру навколо очей , 5 хвилин для впливу цілком достатньо , після того , як зазначений час пройшло і ви змили засіб , нанесіть на шкіру обличчя зволожуючий крем , щоб заспокоїти її , зволожити і підживити .
Вищеописаний спосіб підходить , якщо вам не потрібно позбавлятися від шрамів і рубців , в цьому випадку краще довірити своє обличчя спеціалісту, оскільки при такій процедурі час знаходження гліколевого пілінгу на шкірі збільшується , і щоб не зіпсувати свою красу , краще все ж бути в цей час під наглядом фахівця .

Більш інформації на сайті www.kashtanpharma.com


Комментариев нет:

Отправить комментарий